За нас

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,


В рецептата за добра почивка матракът е най-важният елемент. Това е инвестиция за Вашето здраве и Вашето благоденствие. Затова екипа на фирмата продължава да посвещава специално място на МАТРАЦИТЕ и представя сега нови модели, произведени в България по водещи ЕВРОПЕЙСКИ ТЕХНОЛОГИИ, за да гарантира на всички намиране на подходящо решение за собствения начин на спане. МАТЕРИАЛИТЕ, които се използват са екологични и всички притежават Сертификати за качество. Kачеството на нашите продукти е гарантирано със сертификат ISO 9001:2000.
Това се постига с висок професионализъм, а също и с използването на НАЙ-ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАШИНИ за изработването, както на матраците, така и на материалите използвани в тях. Световни лидери в тази област се грижат за нашето производство:
- немските ”HENNECKE” и “FECKEN-KIRFEL”
- американската “GRIBETZINTERNATIONAL”
- италианската “RAM ELETTRONIKA”
Модерното оборудване и нашият опит са солидна гаранция за Вашия спокоен сън. Убедени сме, че всеки от Вас ще намери матрака, който в най-голяма степен ще задоволи потребностите ви за удобство и ергономичност.

Уважаеми клиенти, аз Илко Илков, мениджър продажби на верига магазини НАНИ МАГ / gsm: 0887 540275 / съм готов по предварителна уговорка с Вас да ви обърна специално внимание и да ви консултирам по най-добрия начин относно избора ви за матрак.


Благодарим Ви, че избрахте нашия продукт!
за нас | магазини | статистика | любопитно | контакти | как да пазаруваме Copyright© 2007 www.anjela.info