Това са матраци за хора, които ценят съня си. Все пак всеки прекарва от 7-10 часа в леглото. Нима не е важно как ще се събудите на сутринта.

Екипът на Верига спящи магазини “Нани Маг“ няма за цел на всяка цена да ви продаде “скъп” матрак. Ние искаме да намерим най-доброто решение за Вас. Повярвайте то е различно за всеки човек. Няма “най-удобен” матрак. Няма универсална форма – изборът е ваш. За целта трябва да отделите около 50-60 минути, за да сте сигурни, че купувате това което желаете. Искаме да ви дадем възможност да лягате на матраците. Трябва да усетите, кое е удобно и точно за вас.

Моля ви не купувайте скъпа спалня, гардероби, нощни шкафчета, които да радват единствено окото ви и да икономисате точно от матрака. По-добре почакайте, за да спестите пари и да инвестирате в съня си.

Ще ви дам два примера:

I. Една моя клиентка дойде на изложение “Стройко” и каза: - Добър ден искам два матрака до 400 лв., защото дадох 70 000 лв. за обзавеждане и понеже матраците и лампите са последни ще икономисам от тях”. Голяма грешка. След разговора помежду ни около 90 минути тя направи поръчка за матраци на обща стойност 1 400 лв. и не съжалява. Това е еднократна инвестиция за около 8-10 години, а и повече. Не жалете 19 стотинки на ден и превърнете съня си в сбъднат сън.

II. Млад мъж купува пружинен матрак и разказва неговата история:

Живея с приятелката ми в нейния апартамент, но аз го обзавеждам. Дадох 20-30 хиляди за мебели и сега матраците са последни. Не знам в кой момент приятелката ми ще ме изгони.

за нас | магазини | статистика | любопитно | контакти | как да пазаруваме Copyright© 2007 www.anjela.info