Как да пазаруваме?
1. Не е необходима регистрация, за да пазарувате от nanimag.com.

2. Цените на прелаганите продукти за отделната стока е за 1 брой с включен ДДС и е без включена в тази стойност цена на доставката.

3. Доставката в рамките на гр. София, в очертанията на околовръстен път ще бъде извършена срещу заплащане от 15 лв, а за матраците от луксозната серия транспортът е безплатен. В страната доставката става чрез куриерска служба Спиди. Можете да изчислите цената на доставката от София до вашето населено място, директно от сайта на Спиди.

4. За да добавите продукт в кошницата за пазаруване, макирайте полето (chekbox) пред името на продукта и натиснете бутона "Поръчай" в долната част на списъка с продукти. Можете да изберете повече от един продукт едновременно. Така избраните продукти се добавят във вашата кошница.

5. По всяко време може да проверите какво има във вашата кошница до този момент като кликнете върху линка "Кошница" в горната дясна част на сайта.

6. След като добавите даден продукт в кошницата, той по подразбиране влиза с количество 1бр. Ако желаете да закупите повече от един брой от избрания продукт, напишете съответното количество в полето за брой.

7. След като вече сте уточнили стоките и количествата, натиснете бутона "Поръчай". Във следващата форма попълнете необходимите данни за доставка. След въвеждането на тези данни и тяхното потвърждение с бутона "Поръчай" системата извежда страница за проверка на вашата поръчка. След като проверите въведените от Вас данни за доставка отново натиснете бутона “Поръчай”.

8. В рамките на 8 работни часа, вашата поръчка ще бъде обработена от служител на nanimag.com и вие ще получите обаждане по телефона за уточняване дали продукта го има наличен в склада, срока и времето за доставка.
В полето за коментар можете да попълните и период от време (няколко часа), в който да ви потърсим за да потвърдите поръчката си. Може и сами да потвърдите поръчката си на тел.: 02/ 945 75 33, GSM: 0885/545 202 без да изчаквате обаждането на нашия оператор. Това е важно, тъй като непотвърдени по телефона поръчки не се изпращат.

9. Заплащането на поръчните от Вас продукти се извършва при доставката, ако избрали да плащате с наложен платеж, ако сте юридическо лице може да платите и по банков път, където ще ви бъде издадена фактура.

10. Ако в срока за изпълнение на доставката не бъдете намерен на посочения от Вас адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала.
Това е всичко, което е необходимо, за да пазарувате при нас.
Благодарим Ви, че посетихте нашия уеб сайт.
за нас | магазини | статистика | любопитно | контакти | как да пазаруваме Copyright© 2007 www.anjela.info